RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
FORUMUL DESCHIS PENTRU INOVARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC |
Home->FORUMUL DESCHIS PENTRU INOVARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC ->2010

FORUMUL DESCHIS PENTRU INOVARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC organizat de CONSILIUL INOVARII în colaborare cu AMCSIT-Politehnica si A.R.O.T.T. sub egida A.N.C.S. cu prilejul TIBB 2010 a constituit un cadru de evaluare publica rezultatelor Programului de Inovare.

Formatul de anul acesta al forumului a fost îmbunătățit pe baza experienței acumulate la celelalte forumuri organizate precum și pentru a încerca să răspundem împreună prin inovare, la încercările prin care trecem cu toții în această perioadă, nu tocmai fastă pentru domeniul CDI în România.


Astfel, în acest an, Forumul va avea patru secțiuni:

  1.  Brokeraj de tehnologii (moderator Gabriel Vladut – AROTT)
  2.  Arhitectura Infrastructurii de Inovare și Transfer Tehnologic (moderator Bogdan Ciocanel – AROTT)
  3.  Antreprenoriat si Inovare (moderator Sorin Axinte – AROTT)
  4.  Instrumente de finantare a inovarii (moderator Prof. univ. dr. ing. Nicolae Vasiliu - AMCSIT)

Produsele, tehnologiile sau serviciile dezvoltate în cadrul proiectelor finanțate in cadrul programul INOVARE au fost prezentate in cadrul acestui eveniment si au fost publicate în ”RAPORTUL PROGRAMULUI INOVARE”.