RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | CIT-IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferinþa de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiþi cum profesori ºi oameni de ºtiinþã de pretutindeni beneficiazã de soluþii de ultimã generaþie pentru mãsurãtori, control ºi calcule ºtiinþifice în sãlile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã. Workshopul s-a desfãºurat la sediul Grupului pentru Dialog Social ºi a avut participanþi atât din rândul jurnaliºtilor de ºtiinþã, cât ºi din cel al cercetãrii.

“Tendinþe ºi perspective în dezvoltarea relaþiilor comerciale dintre România ºi Federaþia Rusã”
Camera de Comerþ ºi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerþ ºi Industrie a Municipiului Bucureºti (CCIB) ºi Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETÃRII – 2009
Expoziþia realizãrilor cercetãrii româneºti SALONUL CERCETÃRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Naþionalã pentru Cercetare ªtiinþificã pentru promovarea ºi diseminarea rezultatelor cercetãrii


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
FORUMUL DESCHIS PENTRU INOVARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC |
Home->FORUMUL DESCHIS PENTRU INOVARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC ->2010

FORUMUL DESCHIS PENTRU INOVARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC organizat de CONSILIUL INOVARII în colaborare cu AMCSIT-Politehnica si A.R.O.T.T. sub egida A.N.C.S. cu prilejul TIBB 2010 a constituit un cadru de evaluare publica rezultatelor Programului de Inovare.

Formatul de anul acesta al forumului a fost îmbunãtãþit pe baza experienþei acumulate la celelalte forumuri organizate precum ºi pentru a încerca sã rãspundem împreunã prin inovare, la încercãrile prin care trecem cu toþii în aceastã perioadã, nu tocmai fastã pentru domeniul CDI în România.


Astfel, în acest an, Forumul va avea patru secþiuni:

  1.  Brokeraj de tehnologii (moderator Gabriel Vladut – AROTT)
  2.  Arhitectura Infrastructurii de Inovare ºi Transfer Tehnologic (moderator Bogdan Ciocanel – AROTT)
  3.  Antreprenoriat si Inovare (moderator Sorin Axinte – AROTT)
  4.  Instrumente de finantare a inovarii (moderator Prof. univ. dr. ing. Nicolae Vasiliu - AMCSIT)

Produsele, tehnologiile sau serviciile dezvoltate în cadrul proiectelor finanþate in cadrul programul INOVARE au fost prezentate in cadrul acestui eveniment si au fost publicate în ”RAPORTUL PROGRAMULUI INOVARE”.