RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Evenimente: National Instruments Academic and Research Days

National Instruments Academic and Research Days.

 Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.
În data de 4 mai 2010 la Timișoara și 6 mai 2010 la București au avut loc evenimentele National Instruments Academic and Research Days.
National Instruments transformă modul în care inginerii și oamenii de știință dezvoltă sisteme de test, control sau aplicații embedded. Mediul grafic de dezvoltare LabVIEW și hardware-ul modular stau la baza unora dintre cele mai sofisticate aplicații, de la controlul Acceleratorului de Particule CERN LHC până la metode neevazive pentru identificarea din timp a celulelor canceroase.

National Instruments a găzduit o conferință pe durada unei întregi zile pentru a prezenta modul în care trebuie încurajațicercetători și profesori pentru a utiliza ultimele tehnologii în laboratoare și săli de curs.

Exemplele următoare prezintă atât modul în care cercetătorii dezvoltă sisteme de control complexe, cu sincronizare avansată, procesare de bandă largă și canale multiple, precum și cum profesorii utilizează LabVIEW și hardware National Instruments pentru a preda concepte de design și a experimenta elementele teoretice.
Aplicații în Cercetare:
• Control Real-Time pentru cel mai mare telescop din lume
• Dezvoltare de vehicule autonome, utilizând instrumentația virtuală
• Dezvoltarea de rețele wireless MIMO
• Cercetare avansată a celulelor canceroase