RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
INNO Oportunitati | INNO Suport | INNO Observator |
Dezvoltare->INNO Oportunitati->INNO Oportunitati

INNO Oportunitati ajuta firmele in obtinerea de noi produse si/sau tehnologii si implica entitatile ReNITT si Institutele de Cercetare in sprijinirea nevoilor tehnologice ale firmelor.

INNO Oportunitati sprijina transferul tehnologic, apararea drepturilor intelectuale si identificarea partenerilor adecvati pentru cooperare tehnologica si/sau dezvoltare de noi proiecte in domeniul inovarii si transferului tehnologic.

Catalogul „Idei românești, produse și tehnologii în perioada 2004-2007- Oferta Cercetării Românești pentru Transfer Tehnologic”, ediția 2008

 

Varianta pdf

Varianta electronicaSistem integrat de conversie a energiei din surse regenerabile
Sistemul integrat de conversie a energiei din surse regenerabile, realizat de catre ICSI, in cadrul unui consortiu, utilizeaza un ansamblu de pile de combustie de tip PEM cu o putere generata de 5KW, alimentat cu hidrogen produs cu ajutorul energiei solare.


Idei inteligente pentru probleme extreme Problemele extreme necesita solutii pe masura.
Aceasta e reteta straveche care sta la baza inventiilor si initiativelor curajoase. Viiturile produse in Banat in 2005 au fost factorul conjunctural care a generat proiectul de instalatie autonoma de mare capacitate pentru evacuarea apei din zonele calamitate prin inundatie.


Sisteme de crestere intensiva a sturionilor in acvacultura
Acvacultura este identificata ca fiind singura cale de crestere a productiei de peste, datorita faptului ca prin pescuitul industrial pe plan mondial, se recolteaza o cantitate de peste apropiata de gradul maxim de sustenabilitate. Diversificarea speciilor crescute in ferme este o cale potentiala de crestere a productiilor in cadrul acvaculturii in ape dulci.


Colcat, Bioproduse cu extract de catina cu aplicare potentiala in tratamentul defectelor tegumentelor
Importantele progrese in biologia celulara si moleculara si biologia dezvoltarii organismelor animale acumulate in ultimele doua decenii au contribuit si la imbogatirea cunostintelor asupra mecanismelor biologice implicate in procesul de reparare a ranilor.