RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 31.05.2016
Centrul de Informare Tehnologica CIT-IRECSON aduce în atentie câteva dintre cele mai relevante semnale ale editiei 2016 a Anuarului Competitivitatii Mondiale (www.imd.ch/wcc). CIT-IRECSON este partenerul pentru România al IMD (Institute for Management Development) World Competitiveness Center din Elvetia, în vederea realizarii Anuarului Competitivitatii Mondiale (http://www.imd.org/research/publications/wcy/partner_institutes.cfm).

Anuarul Competitivitatii Mondiale este o analiza a competitivitatii a 61 de economii, folosind 342 de criterii, publicata neîntrerupt, începând cu anul 1989. Editia anuarului din 2016 reprezinta un tablou al competitivitatii economiilor nationale/regionale realizat pe baza datelor aferente anului 2015. Rezultatele din 2016 prezinta un trio conducator format din Hong Kong, Elvetia si SUA.

România este pozitionata în acest clasament pe locul 49. Un scurt profil individualizat al României, care acopera factorii favorizanti si defavorizanti sub aspectul competitivitatii, poate fi gasit aici.

Pentru mai multe informatii va punem la dispozitie comunicatul de presa integral al CIT IRECSON, care poate fi gasit aici.

De asemenea, pentru informatii suplimentare puteti accesa website-ul IMD www.imd.ch/wcc.