RO INNO ROMANIA
RO | EN
inno noutati

14.11.2013 | CIT-IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferinþa de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiþi cum profesori ºi oameni de ºtiinþã de pretutindeni beneficiazã de soluþii de ultimã generaþie pentru mãsurãtori, control ºi calcule ºtiinþifice în sãlile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã. Workshopul s-a desfãºurat la sediul Grupului pentru Dialog Social ºi a avut participanþi atât din rândul jurnaliºtilor de ºtiinþã, cât ºi din cel al cercetãrii.

“Tendinþe ºi perspective în dezvoltarea relaþiilor comerciale dintre România ºi Federaþia Rusã”
Camera de Comerþ ºi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerþ ºi Industrie a Municipiului Bucureºti (CCIB) ºi Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETÃRII – 2009
Expoziþia realizãrilor cercetãrii româneºti SALONUL CERCETÃRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Naþionalã pentru Cercetare ªtiinþificã pentru promovarea ºi diseminarea rezultatelor cercetãrii


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
IDEI ROMANESTI, PRODUSE SI TEHNOLOGII


<< Inapoi la rezultate


CPVM. BNA - PCC 30 - Concentrat proteino- vitamino- mineral pentru pui de carne
Tipul rezultatelor Rezultat final produse informatice, reþete, formule
Rezultate intermediare - produse informatice, reþete, formule
Domeniul de cercetare - Agricultura, securitatea ºi siguranþa alimentarã
Domeniul de aplicabilitate - Agriculturã, vânãtoare ºi servicii anexe
Caracterul inovativ - Produs modernizat
In ce consta noutatea Concentrat proteino- vitamino- mineral pentru pui de carne (vârsta 15 - 35 zile), pe bazã de proteice vegetale ºi fãrã adaos de fãinuri animale (fãinã de peºte ºi/ sau fãinuri de carne, carne- oase).
Proprietatea industriala/intelectuala - Documentaþie tehnico-economicã (documentaþii de realizare produse/servicii, studii de fezabilitate, studii de piaþã, planuri de afaceri, proiecte tehnico-economice, know-how etc.): Autorizaþie de comercializare Nr. 06005/ 23.01.2006
Caracteristici tehnice Structurã: ºrot ºi full fat soia, ºroturi de rapiþã ºi floarea soarelui, gluten de porumb, fosfat monocalcic, carbonat de calciu, sare, premix vitamino- mineral, Dl- metioninã, L- lizinã, colinã clorhidricã. Indici de calitate: 40,5% proteinã brutã; 22,25 MJ/ kg Energie metabolizabilã; 3,1 % lizinã; 1,18% metioninã; 1,80% metioninã + cistinã; 2,80% calciu ºi 1,20% fosfor. Forma de prezentare: macinat ºi ambalat în pungi de 1; 2; 5;10 kg; saci de 20; 30; 40 kg. Mod de utilizare: în amestec cu porumbul mãcinat, rezultând un nutreþ combinat (NC) complet. Pentru 100 kg NC: CPVM. BNA - PCC 30 - 30 kg Porumb - 70 kg
Impact - Impact tehnico-economic: Asigurã calitativ cerinþele nutriþionale ale puilor de carne pe perioada de vârstã 15 - 35 zile; garanteazã sãnãtatea puilor ºi performanþele productive ale acestora, prin indicii de calitate; influenþeazã pozitiv calitatea cãrnii (texturã, suculenþã, culoare) - Impact social: Dezvoltarea unor ferme de pui de carne, de dimensiuni mici
Beneficii estimate in urma valorificarii de catre alti operatori economici Obþinerea unui aliment (carne de pui) conform reglementarilor europene si preferintelor consumatorilor
Modalitati de valorificare - Vânzare produs / tehnologie
Potentiali beneficiari - Fermierii existenþi; ferme nou înfiinþate; asociaþii avicole; societãþi avicole comerciale; Agenþia Naþionalã de Consultanþã Agricolã, împreunã cu Oficiile sale teritoriale; Fabrici de nutreþuri combinate
Executant Institutul Naþional de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie ºi Nutriþie Animalã
Persoana de contact Drd.ing. Georgeta CIURESCU Institutul Naþional de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie ºi Nutriþie Animalã (IBNA), Baloteºti, Calea Bucuresti nr. 1, judetul Ilfov, cod postal 077015, Tel: 0766289449, e-mail: ciurescugeorgeta@yahoo.com


<< Inapoi la rezultate