RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | CIT-IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferinþa de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiþi cum profesori ºi oameni de ºtiinþã de pretutindeni beneficiazã de soluþii de ultimã generaþie pentru mãsurãtori, control ºi calcule ºtiinþifice în sãlile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã. Workshopul s-a desfãºurat la sediul Grupului pentru Dialog Social ºi a avut participanþi atât din rândul jurnaliºtilor de ºtiinþã, cât ºi din cel al cercetãrii.

“Tendinþe ºi perspective în dezvoltarea relaþiilor comerciale dintre România ºi Federaþia Rusã”
Camera de Comerþ ºi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerþ ºi Industrie a Municipiului Bucureºti (CCIB) ºi Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETÃRII – 2009
Expoziþia realizãrilor cercetãrii româneºti SALONUL CERCETÃRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Naþionalã pentru Cercetare ªtiinþificã pentru promovarea ºi diseminarea rezultatelor cercetãrii


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 31.05.2016
Centrul de Informare Tehnologica CIT-IRECSON aduce în atentie câteva dintre cele mai relevante semnale ale editiei 2016 a Anuarului Competitivitatii Mondiale (www.imd.ch/wcc). CIT-IRECSON este partenerul pentru România al IMD (Institute for Management Development) World Competitiveness Center din Elvetia, în vederea realizarii Anuarului Competitivitatii Mondiale (http://www.imd.org/research/publications/wcy/partner_institutes.cfm).

Anuarul Competitivitatii Mondiale este o analiza a competitivitatii a 61 de economii, folosind 342 de criterii, publicata neîntrerupt, începând cu anul 1989. Editia anuarului din 2016 reprezinta un tablou al competitivitatii economiilor nationale/regionale realizat pe baza datelor aferente anului 2015. Rezultatele din 2016 prezinta un trio conducator format din Hong Kong, Elvetia si SUA.

România este pozitionata în acest clasament pe locul 49. Un scurt profil individualizat al României, care acopera factorii favorizanti si defavorizanti sub aspectul competitivitatii, poate fi gasit aici.

Pentru mai multe informatii va punem la dispozitie comunicatul de presa integral al CIT IRECSON, care poate fi gasit aici.

De asemenea, pentru informatii suplimentare puteti accesa website-ul IMD www.imd.ch/wcc.