RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferinþa de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiþi cum profesori ºi oameni de ºtiinþã de pretutindeni beneficiazã de soluþii de ultimã generaþie pentru mãsurãtori, control ºi calcule ºtiinþifice în sãlile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã. Workshopul s-a desfãºurat la sediul Grupului pentru Dialog Social ºi a avut participanþi atât din rândul jurnaliºtilor de ºtiinþã, cât ºi din cel al cercetãrii.

“Tendinþe ºi perspective în dezvoltarea relaþiilor comerciale dintre România ºi Federaþia Rusã”
Camera de Comerþ ºi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerþ ºi Industrie a Municipiului Bucureºti (CCIB) ºi Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETÃRII – 2009
Expoziþia realizãrilor cercetãrii româneºti SALONUL CERCETÃRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Naþionalã pentru Cercetare ªtiinþificã pentru promovarea ºi diseminarea rezultatelor cercetãrii


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 1.11.2009
Fundatia Pentru Alimentatie Sanatoasa (FPAS) organizeaza la Sinaia în zilele de 06-07 noiembrie 2009 cel de-al XI-lea Simpozion Anual. Simpozionul va avea tema: "Impactul alimentatiei dezechilibrate asupra sanatatii".
Programul stiintific va pune accent pe grasimi alimentare si antioxidanti.
Rezumatul lucrarilor originale va avea maxim 250 cuvinte, va fi scris cu caractere romanesti Arial (12) si va cuprinde sectiunile: Obiectiv(e), Material si Metoda(e), Rezultate, Discutii, Concluzii. Rezumatele vor fi trimise în format electronic la adresa de mail: office@fpas.ro cu specificarea "pentru buletinul informativ".
În cadrul Simpozionului, Fundatia Pentru Alimentatie Sanatoasa (FPAS) organizeaza si concursul anual cu premii pentru cele mai bune lucrari stiintifice realizate de tineri cercetatori romani (max. 35 de ani pana la 31.12.2009) cu preocupari în domeniul nutritiei. Se vor lua în considerare lucrarile deja publicate.
Pentru detalii legate de Simpozion si concurs contactati site-ul www.fpas.ro.