RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | CIT-IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferinþa de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiþi cum profesori ºi oameni de ºtiinþã de pretutindeni beneficiazã de soluþii de ultimã generaþie pentru mãsurãtori, control ºi calcule ºtiinþifice în sãlile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã. Workshopul s-a desfãºurat la sediul Grupului pentru Dialog Social ºi a avut participanþi atât din rândul jurnaliºtilor de ºtiinþã, cât ºi din cel al cercetãrii.

“Tendinþe ºi perspective în dezvoltarea relaþiilor comerciale dintre România ºi Federaþia Rusã”
Camera de Comerþ ºi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerþ ºi Industrie a Municipiului Bucureºti (CCIB) ºi Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETÃRII – 2009
Expoziþia realizãrilor cercetãrii româneºti SALONUL CERCETÃRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Naþionalã pentru Cercetare ªtiinþificã pentru promovarea ºi diseminarea rezultatelor cercetãrii


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Evenimente: National Instruments Academic and Research Days

National Instruments Academic and Research Days.

 Descoperiþi cum profesori ºi oameni de ºtiinþã de pretutindeni beneficiazã de soluþii de ultimã generaþie pentru mãsurãtori, control ºi calcule ºtiinþifice în sãlile de curs sau laboratoare.
În data de 4 mai 2010 la Timiºoara ºi 6 mai 2010 la Bucureºti au avut loc evenimentele National Instruments Academic and Research Days.
National Instruments transformã modul în care inginerii ºi oamenii de ºtiinþã dezvoltã sisteme de test, control sau aplicaþii embedded. Mediul grafic de dezvoltare LabVIEW ºi hardware-ul modular stau la baza unora dintre cele mai sofisticate aplicaþii, de la controlul Acceleratorului de Particule CERN LHC pânã la metode neevazive pentru identificarea din timp a celulelor canceroase.

National Instruments a gãzduit o conferinþã pe durada unei întregi zile pentru a prezenta modul în care trebuie încurajaþicercetãtori ºi profesori pentru a utiliza ultimele tehnologii în laboratoare ºi sãli de curs.

Exemplele urmãtoare prezintã atât modul în care cercetãtorii dezvoltã sisteme de control complexe, cu sincronizare avansatã, procesare de bandã largã ºi canale multiple, precum ºi cum profesorii utilizeazã LabVIEW ºi hardware National Instruments pentru a preda concepte de design ºi a experimenta elementele teoretice.
Aplicaþii în Cercetare:
• Control Real-Time pentru cel mai mare telescop din lume
• Dezvoltare de vehicule autonome, utilizând instrumentaþia virtualã
• Dezvoltarea de reþele wireless MIMO
• Cercetare avansatã a celulelor canceroase