RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 05.05.2009

Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică (ANCS) caută partener pentru realizarea unui proiect în cadrul programului PODCA în vederea dezvoltării capacității ANCS de elaborare a politicilor publice în domeniul inovării și al transferului tehnologic pentru asigurarea unei dezvoltări socio-economice durabile.

Instituțiile partenere trebuie să îndeplinească condițiile menționate în Monitorul Oficial nr. 517 / 9 iulie 2008 și în Ghidul Cadru al Solicitantului, Programul Operațional „Dezvoltarea Capacității Adminsitrative” și să aibă competențe și experiență în domeniul elaborării și implementării metodologiilor și a instrumentelor pentru îmbunătățirea performanțelor administrației publice în domeniul inovării, al transferului tehnologic și al proprietății intelectuale. Solicitanții se pot adresa până la data de 20.05.2009, ANCS, D-nei Liliana Cazac e-mail: liliana.cazac@ancs.ro, tel/fax: 021 3183071 și vor transmite intenția de a fi partener până în data de 25.05.2009.

Instituția partenera trebuie sa fie conectata (si sa faca dovada) atat la mediul de cercetare (academic si din institutele nationale de cercetare-dezvoltare si inovare), la mediul educational si de invatamant superior (universitati), la mediul de afaceri (operatori economici, camere de comerț și industrie) și la organizațiile de inovare și transfer tehnologic.


Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică
Direcția de Transfer Tehnologic și Infrastructuri