RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 03.07.2010
Evenimentul de brokeraj S & T Cooperare Internațională pentru țările Est-Europene și Asia Centrală, va avea loc pe șapte - opt octombrie 2010 la Erevan, ArmeniaObiectivul evenimentului este de a aduce împreună cercetători UE și EECA și alte părți interesate pentru discuții și rețele în cadrul domeniului de aplicare a FP7 Mediu (inclusiv schimbările climatice) tema prioritară. Evenimentul va include o prezentare a domeniilor abordate de apelul de proiecte pentru 2011, prezentari de idei și sesiuni de intalniri aranjate dinainte, pentru a discuta despre potențiale parteneriate în cadrul FP7.

Pe site-ul web al evenimentului este disponibilă înregistrarea on-line la adresa http://be.sci.am precum și mai multe informații privind proiectul de program și alte probleme organizatorice și logistice.
Termenul limită pentru înregistrarea este 2/08/2010.
Cheltuielile de deplasare și cazare ale participanților selectați să prezinte ideile lor de proiect vor fi acoperite de proiectul IncoNet EECA.

Pentru mai multe întrebări contactați adresa de e-mail: mailto:anip@sci.am