RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 04.07.2010
Următoarea rundă de apeluri de proiecte din cadrul celui de-al șaptelea Program-cadru pentru cercetare și dezvoltare tehnologică (FP7) va fi publicată la sfârșitul lunii iulie 2010.
Pentru a sprijini pregătirea propunerilor, Direcția Generală a Comisiei Europene pentru Cercetare va organiza două zile de "informare" pe 22 și 23 iulie 2010, în clădirea Charlemagne, Rue de la Loi 170, la Bruxelles.
Scopul evenimentului este de a informa potențialii cercetătorii privind FP7. Vor fi date detalii privind principalele condiții legale și procedurale și se va răspunde la întrebările dumneavoastră. Participanții vor avea, de asemenea, șansa de a obține legaturi cu potențiali parteneri de proiect.
În prima zi, 22 iulie 2010, discuțiile se vor concentra pe Aeronautică și transport aerian.
A doua zi, 23 iulie 2010, va fi dedicată transportului durabil de suprafață, inclusiv transportul feroviar de marfă, eco-inovare, precum și transporturile pe apă.

Înregistrarea se face online.
Înregistrarea dvs. va trebui să fie confirmată de către Comisie.
Vor fi acceptați maximum doi reprezentanți ai unei organizații.
Pentru mai multe informații accesați linkul http://ec.europa.eu/research/transport/events/infodays2010_en.html