RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 5.11.2009
In perioada 10-13 noiembrie 2009, ARoTT in parteneriat cu ARIES Oltenia si Timisoara organizeaza o misiune economica la targul "PRODUCTRONICA" din Muenchen, cu stand national. Targul international "Productronica" desfasoara din doi in doi ani si include domenii de electronica, microelectronica, IT, tehnologii inovative de productie, masurare si testare, asigurarea calitatii, etc.
Ca in anii precedenti si anul acesta participarea delegatiei romane este sprijinita de catre Ministerul IMM-urilor si sunt decontate: jumatate din costurile de deplasare si cazare pentru o persoana din firma, toate costurile legate de inchirierea si constructia standului, costuri legate de publicitate, reclama, plus o parte din costurile legate de ziua si seara Romaniei. Pentru cheltuiei suplimentare care nu sunt prevazute in bugetul ministerului, ARIES percepe o taxa de 250 euro.
Suprafata minima inchiriata (pentru standul Romaniei) va fi de 150mp, iar numarul minim de participanti va fi de 15 firme. Firmele interesate de participare sunt invitate sa ia legatura la adresa de mail office@ipacv.ro