RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
Noutati: 1.11.2009
Fundatia Pentru Alimentatie Sanatoasa (FPAS) organizeaza la Sinaia în zilele de 06-07 noiembrie 2009 cel de-al XI-lea Simpozion Anual. Simpozionul va avea tema: "Impactul alimentatiei dezechilibrate asupra sanatatii".
Programul stiintific va pune accent pe grasimi alimentare si antioxidanti.
Rezumatul lucrarilor originale va avea maxim 250 cuvinte, va fi scris cu caractere romanesti Arial (12) si va cuprinde sectiunile: Obiectiv(e), Material si Metoda(e), Rezultate, Discutii, Concluzii. Rezumatele vor fi trimise în format electronic la adresa de mail: office@fpas.ro cu specificarea "pentru buletinul informativ".
În cadrul Simpozionului, Fundatia Pentru Alimentatie Sanatoasa (FPAS) organizeaza si concursul anual cu premii pentru cele mai bune lucrari stiintifice realizate de tineri cercetatori romani (max. 35 de ani pana la 31.12.2009) cu preocupari în domeniul nutritiei. Se vor lua în considerare lucrarile deja publicate.
Pentru detalii legate de Simpozion si concurs contactati site-ul www.fpas.ro.