RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | CIT-IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferinþa de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitãþilor Reþelei Naþionale pentru Inovare ºi Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizãrii procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiþi cum profesori ºi oameni de ºtiinþã de pretutindeni beneficiazã de soluþii de ultimã generaþie pentru mãsurãtori, control ºi calcule ºtiinþifice în sãlile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism ºi Cercetare ªtiinþificã. Workshopul s-a desfãºurat la sediul Grupului pentru Dialog Social ºi a avut participanþi atât din rândul jurnaliºtilor de ºtiinþã, cât ºi din cel al cercetãrii.

“Tendinþe ºi perspective în dezvoltarea relaþiilor comerciale dintre România ºi Federaþia Rusã”
Camera de Comerþ ºi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerþ ºi Industrie a Municipiului Bucureºti (CCIB) ºi Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETÃRII – 2009
Expoziþia realizãrilor cercetãrii româneºti SALONUL CERCETÃRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Naþionalã pentru Cercetare ªtiinþificã pentru promovarea ºi diseminarea rezultatelor cercetãrii


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
INNO Oportunitati | INNO Suport | INNO Observator |
Dezvoltare->INNO Suport->INNO Suport

INNO Suport pune la dispozitia utilizatorilor instrumente necesare procesului de tranfer tehnologic si sustinerii unui mediu inovativ la nivelul IMM-urilor.
Este sprijinta organizarea de manifestari interne si internationale, promovarea prin diferite tipuri de manifestari a actiunilor de inovare si tranfer tehnologic, literatura stiintifica si tehnica specifica domeniului.
Pe langa instrumentele puse la dispozitia utilizatorilor, in cazul in care utilizatorii nu gasesc suportul necesar, acestia pot cere sprijin prin intermediul formularului on-line.

Catalogul „Reþeaua Naþionalã de Inovare ºi Transfer Tehnologic ”, ediþia 2008

Varianta pdf

Varianta electronica



Proprietatea intelectuala si inovarea tehnologica, partea I
Afirmarea faptului ca proprietatea intelectuala (PI) este un exponent al inovarii tehnologice inseamna ca nivelul si amploarea inovarii tehnologice sunt in mod direct indicate si/sau reprezentate prin nivelul si amploarea protectiei proprietatii intelectuale a rezultatelor care au decurs din procesul de inovare.


Politici si finantari europene: Rolul inovarii
Politicile de cercetare, inovare si coeziune ale Uniunii Europene contribuie la realizarea obiectivului comun de creare a locurilor de munca si de stimulare a dezvoltarii economice in moduri diferite, pentru indeplinirea obiectivelor stabilite de Agentia Lisabona.


Proprietatea intelectuala si inovarea tehnologica, partea II
Exista in lumea cercetatorilor, in special cadrele didactice din invatamantul superior tehnic dar si din institutele de cercetare, o abordare falsa sau eventual trunchiata care s-ar putea sintetiza in intrebarea cu rezonanta "hamletiana": a breveta sau a publica.


Valorificarea inovarii in proiectele de cooperare transfrontaliera
Parcurgand cele trei documente programatice in baza carora se aloca fonduri europene pentru cooperare transfrontaliera pentru granitele Romania-Bulgaria, Romania-Serbia si Romania-Ungaria putem sa avem o imagine a modului in care actorii locali, regionali si nationali implicati in procesul de programare au perceput cercetarea, dezvoltarea si inovarea in aceste zone.


Pentru mai multe informatii accesati siteurile INNOINDEX si INTANGEV