RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
INNO Politici | INNO Programe | INNO Indicatori |
Analize->INNO Politici->INNO Politici
INNO Politici prezinta descrierea si analiza strategiilor si a politicilor in domeniul inovarii la nivel regional, national si european.

INNO Politici  urmareste informarea cu privire la strategiile existente si sa identifice bunele practici care vizeaza elaborarea deciziilor si a politicilor in domeniul inovarii.
Informatiile adunate din statele membre referitoare la politicile si strategiile de inovare sunt organizate si sistematizate in vederea diseminarii ultimelor tendinte in domeniul inovarii in Europa.

INNO Politici va prezinta rapoarte de tara, strategii si hotarari guvernamentale. Folosind harta interactiva a Europei se pot accesa usor toate informatiile stocate despre o anumita tara referitoare la politicile in domeniul inovarii.

Strategia de cercetare 2007-2013
Planul National de CDI 2007-2013

Reteaua pentru Inovare si Transfer Tehnologic
In anul 2004,la initiativa ANCS si MEdC, este initiat prin hotarare guvernamentala, programul national "Dezvoltarea infrastructurii de inovare si transfer tehnologic - INFRATECH", premisa a Retelei Nationale pentru Inovare si Transfer Tehnologic ReNITT, sustinuta de aceeasi piloni.


Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic: De la idee brevet si inovare prin transfer tehnologic si servicii la unitati puternic inovative, cu activitate bazata pe valoare adaugata ridicata
Infiintata in 2006, Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic, ARoTT, este organizatia profesionala a unitatilor cu profil de transfer tehnologic si inovare, neguvernamentala si nonprofit. Asociatia are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri al entitatilor (incubatoare, parcuri, etc) de transfer tehnologic si de afaceri inovative din Romania


Rolul clasterelor in facilitarea inovarii
Afacerile de succes sunt conditionate atat de accesul facil si rapid la cunoastere, forta de munca cat mai calificata, asistenta tehnica si sociala specializata, cat si de identificarea cat mai rapida a furnizorilor, clientilor si a solutiilor inovative. Aceste deziderate pot fi cel mai usor atinse prin clusterizare. In acest sens diferite zone ale lumii s-au orientat spre dezvoltarea de clustere sau poli de competitivitate


Dezvoltare economica durabila in regiunea transfrontaliera Danubiu 21, prin inovare si transfer tehnologic
Proiectul isi propune promovarea dezvoltarii regionabile durabile in regiunea transfrontaliera Danubiu 21 prin cresterea capacitatii de promovare a competitivitatii, inovarii, cercetarii, transferului tehnologic, tehnologiilor informatice si de comunicare, ca politica de dezvoltare, prin interconectarea cunostintelor, tehnologiilor si persoanelor.