RO INNO ROMANIA
inno noutati

14.11.2013 | Institutul IRECSON a lansat platforma de e-learning “e-MITT” pentru Managementul Inovarii si Transferului Tehnologic

31.10.2013 | Incheierea oficiala a proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic".

15.10.2013 | Conferința de închidere a proiectului "Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entităților Rețelei Naționale pentru Inovare și Transfer Tehnologic (ReNITT) în domeniul managementului în vederea eficientizării procesului de transfer tehnologic"

31.05.2016 | Anuarul Competitivitatii Mondiale, Editia 2016

Toate stirile | Newsletter
REGISTRUL DE EVIDENTA A REZULTATELOR CD
Rezultate ale Cercetarii din Republica MOLDOVA
Rezultate ale Cercetarii din ROMANIA
Cartea Alba a CDI in ROMANIA
Cartea Alba a CDI in Republica MOLDOVA
inno evenimente

National Instruments Academic and Research Days
Descoperiți cum profesori și oameni de știință de pretutindeni beneficiază de soluții de ultimă generație pentru măsurători, control și calcule științifice în sălile de curs sau laboratoare.

Workshopul “Jurnalism și Cercetare Științifică”
În data de 8 aprilie 2010 a avut loc un workshop cu tematica Jurnalism și Cercetare Științifică. Workshopul s-a desfășurat la sediul Grupului pentru Dialog Social și a avut participanți atât din rândul jurnaliștilor de știință, cât și din cel al cercetării.

“Tendințe și perspective în dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Federația Rusă”
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Business Center CSI au au organizat Forumul Economic

SALONUL CERCETĂRII – 2009
Expoziția realizărilor cercetării românești SALONUL CERCETĂRII – 2009 a fost cel mai important eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării


Home | Despre noi | Harta site | Contact
You need to upgrade your Flash Player
->->Despre noi

RO INNO Romania este o noua initiativa a Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) care intentioneaza sa sustina consolidarea si dezvoltarea inovarii si a transferului tehnologic la nivel national.
Prin analiza, educatie si dezvoltare a strategiilor de inovare, RO INNO Romania poate contribui la cresterea vizibilitatii si a promovarii inovarii romanesti.

RO INNO Romania face parte dintr-o coordonare generala de strategie in domeniul inovarii a Directiei de Transfer Tehnologic si Infrastructura din cadrul ANCS, cu statele membre. Se vor stabili relatii stranse intre RO INNO Romania si Reteaua Nationala pentru Inovare si Transfer Tehnologic (ReNITT) precum si cu reteaua de Regiuni Inovative din Europa (IRE).
Daca RO INNO Romania se va concentra asupra analizei generale a performantei inovarii si a politicilor de inovare oferind si o platforma de educatie pentru dezvoltarea culturii inovarii in Romania, ReNITT va reprezenta principalul canal de comunicare la nivel national in privinta problemelor strategiilor de inovare, iar IRE va insemna canalul de comunicare cu regiunile europene.

In plus se va asigura o stransa legatura intre RO INNO Romania, PROINNO EUROPA si Initiativa EUROPE INNOVA in vederea cresterii participarii romanesti la Forumul EUROPA INNOVA si la Conferinta bianuala EUROPE INNOVA care reunesc proiecte relevante de inovare la nivel sectorial si initiativele de strategie in domeniul inovarii. Proiectele EUROPE INNOVA vor fi folosite ca lectii si bune practici pentru platforma de invatare INNO Abilitati.

RO INNO Romania este structurat pe 3 piloni care sustin un total de 8 module. Fiecare dintre acestea urmareste un obiectiv al initiativei. Desi aceste module sunt diferite in esenta lor, ele fac parte dintr-o mai larga abordare strategica integrata, menita sa dezvolte noi politici de inovare superioare bazate pe o analiza strategica solida si pe statistici relevante si demne de incredere.